Ervaringen

Hieronder leest u ervaringen van patiënten:

Peesontsteking voet (hielspoor)

Na onderzoek van mijn klachten omtrent hielspoor en peesplaatontsteking ben ik na 2 behandelingen met shockwave therapie van mijn pijnklachten af. Nu afgesproken met Els, dat mocht ik binnen enkele maanden toch weer klachten krijgen wat soms mogelijk is, dat ik dan weer een nieuwe afspraak mag maken om nog een shockwave behandeling te krijgen.

Heel fijn, weer opstaan en lopen zonder pijn !

Wil v. K.

Shockwave behandeling

Via deze weg wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over mijn shockwave behandeling van mijn hiel (hielspoor)! In 4 behandelingen was ik van mijn klachten af.

Annette de Geus

Ervaring shockwave bij kalkafzetting

In oktober ben ik bij jullie gekomen voor kalkafzetting in mijn schouder. Na vijf behandelingen Shockwave had ik geen pijn en bewegingsbeperking meer! Een injectie of een operatie is me hierdoor bespaard gebleven. Bedankt voor de fijne begeleiding Els/FysiOost!

Groetjes, Ilse H.

Ook uw ervaring delen?

Dit stellen we zeer op prijs! Uw beoordeling helpt ons onze zorg te verbeteren en het helpt anderen om de juiste zorg te kiezen!

  • QDNA | na afloop van uw bezoek/traject ontvangt u een uitnodiging voor deelname. Dit onderzoek is anoniem en invullen kost u ca. 5 minuten.
  • Zorgkaart NL | uw bericht is voor iedereen online te vinden. Uw review is anoniem en plaatsen kost u ca. 2 minuten.
  • E-mail | wij plaatsen uw bericht (desgewenst anoniem) op onze website.