Direct een afspraak maken

Bij EchOost kunt u direct zelf een echografisch onderzoek in de agenda van één van onze echografisten plannen. Shockwave of EPTE vinden altijd plaats ná een echografisch onderzoek. Om verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan, kunt u alleen een afspraak plannen indien u onze triage vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden. U vindt ze in het oranje blok hieronder.

Wilt u een bestaande afspraak wijzigen? Neem dan contact met ons op via 078-6428546 of afspraak@fysioost.nl.

Na het maken van de afspraak ontvangt u direct een bevestiging per mail. Via deze mail kunt u inloggen in uw persoonlijke omgeving. Hier kunt u:
– vragenlijsten invullen voorafgaand aan uw eerste afspraak
– vragenlijsten invullen die tijdens uw behandeltraject worden klaargezet door uw therapeut
– gemaakte afspraken inzien

Heeft u de bevestigingsmail niet ontvangen? Bel dan ALTIJD vooraf naar de praktijk!

Triage Covid-19

Om verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan, kunt u alleen een afspraak plannen indien u de volgende vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden:
– Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
– Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? Of een huisgenoot/gezinslid die wacht op de uitslag van een coronatest?
– Heeft u het coronavirus (gehad) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld met een test?
– Heeft u een huisgenoot/gezinslid bij wie het coronavirus is vastgesteld en heeft u korter dan 10 dagen geleden contact gehad met hem/haar terwijl hij/zij nog klachten had?
– Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld?
– Bent u de afgelopen 10 dagen in een oranje/rood aangemerkt gebied op reis of vakantie geweest?